Start-ups

De Stelling van Darwin “alles begon met één kleine cel”geldt eigenlijk ook voor bedrijven. Alles begint met één goed idee. Daaruit volgt de behoefte aan een plan, een vorm, een model, vormgeving communicatie, financiering, ontwerpen, producten, inrichting, , marketing, reclame, bemensing en ga zo maar voort. In de nieuwe economie is het opstarten van een nieuw initiatief of bedrijf of het ontwikkelen van de bedrijfsomgeving rond een product of dienst, een complexer vraagstuk geworden waarbij veel kennis en kunde gevergd wordt. Vaak meer dan in één mens verenigbaar is.

Marksmen Groep is gespecialiseerd in het vormgeven aan en begeleiden van nieuwe bedrijven. Op elk vlak in het ontwikkelingstraject hebben wij specialisten die u ondersteunen in het realiseren van uw ideeën en doelen. Wij geven net dat zetje waardoor u zelfstandig verder kunt.

Bedrijfsplan:

Zowel voor u zelf als ook naar instanties en financiers is het belangrijk om uw ideeën vast te leggen in een bedrijfsplan. Wij helpen u met de planvorming en het verslag.

Begeleiding starters:

Wij ondersteunen  u in alle fases van de bedrijfsontwikkeling om uw idee van de tekentafel naar een operationeel product, dienst of bedrijf te geleiden.

Begeleiding jonge ondernemingen:

Uw bedrijf is uit de startblokken en moet haar eerste marktontwikkelingen doormaken. De eerste drie jaren van een onderneming ontstaan de meeste vragen terwijl de ervaring om deze vragen adequaat te beantwoorden vaak nog net ontbreekt. Onze ervaren adviseurs kunnen u ondersteunen op elk vlak in de verdere uitbouw van uw onderneming.