Organisatie Begeleiding

U bent de expert in uw eigen onderneming, dat staat voorop. Maar soms gaan veranderingen binnen of buiten uw bedrijf sneller dan verwacht en ontstaan vragen waarop u niet direct een antwoord heeft. Snelle groei, onverwachte concurrentie, plotseling vertrek van strategisch management of wijzigingen in uw markt op korte of langere termijn, er zijn momenten waarop u niet direct de juiste oplossingen binnen uw organisatie herkent of waarbij u zich graag gesteund ziet met specifieke kennis en begeleiding.
Onze organisatiedeskundigen buigen zich met u over de ontstane vragen en bouwen aan een passende organisatie binnen uw veranderde of te veranderen bedrijfsvoering.

Organisatieontwikkeling/organisatiemodel:

Organisatie is maatwerk. Wij ondersteunen u in de ontwikkeling van uw organisatie en ontwerpen een Taylor Made organisatiemodel, uitgaande van uw persoonlijkheid en vaardigheden.

Organisatieaanpassing:

Als de koers van uw bedrijf gewijzigd of aangepast moet worden ondersteunen wij u in het veranderingsproces binnen uw organisatie, uitgaande van u, uw mensen en uw doelstellingen.

Organisatieverbetering:

Als u wel tevreden bent met uw organisatie maar minder met de prestaties, dan begeleiden onze experts u door aanpassingen van mens en model, verbetering van de prestaties en ontwikkeling van gewoontegedrag, cultuur en van protocollen binnen uw organisatie.

Interim Management:

Vorm en inhoud horen aan te sluiten maar om verschillende redenen ontstaan soms toch verschillen in de uitvoering. De behoefte of noodzaak om tijdelijk op de werkvloer ondersteund te worden in de uitvoering van uw visie omdat u dat nodig acht of bijvoorbeeld wegens het plotseling wegvallen van management, wordt door ons professioneel tijdelijk ingevuld. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen bij de selectie van de juiste tijdelijke manager.