Marketing

Marketing is een ruim begrip en wordt als containerbegrip gebruikt voor elke activiteit die samenhangt met de commerciële vertaling en uitvoering van uw bedrijfsfilosofie.

Marksmen Groep vindt dat marketing doelgericht gereedschap moet zijn om uw bedrijfsfilosofie een stijl en vorm te geven waarmee u uw doelgroep en commerciële doelstellingen het meest direct bereikt. De directe en concrete vertaling  dus van filosofie naar strategie, vorm en resultaat. Creatief, eigenzinnig, beeldvormend en beeldbepalend maar onveranderlijk doelgericht.

Onze Marketeers ontwikkelen de filosofie, strategie en vorm en begeleiden in de uitvoering van uw marketingplan middels aansturing van reclame en media, zodat uw bedrijf in uw markt optimaal en zichtbaar en herkenbaar is.

Marketingstrategie en planning:

Onze specialisten ontwikkelen uw marketingfilosofie, strategie en planning en geven daar uitvoering aan. Van corporate identity tot een vehikel  voor omzetdoelen, bedenken wij het plan en de vorm.

Productmarketing:

Onze specialisten bedenken de strategie en vorm om een product te lanceren of marktpositie te creëren en natuurlijk bieden we  aansturing op gebied van reclame en media.

Ondersteuning Marketing:

Wij ondersteunen uw marketingafdeling bij de ontwikkeling of verandering van de filosofie, strategie en uitvoering. Wij voeden met nieuwe impulsen en ideeën om het vizier op scherp te stellen.