Huisvesting

Bij een goed bedrijf hoort een passende huisvesting. Uw bedrijfsoperatie is een continue proces dat aan ontwikkelingen en veranderingen onderhevig is.

Of u groeit of krimpt, gaat flexwerken, een betere vestigingsplaats of een betere plek binnen uw vestigingsplaats zoekt of, bij verkoop van uw bedrijf uw pand wilt verkopen of verhuren aan uw koper, huisvesting is een onderschat maar wezenlijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Uw huisvesting bepaalt in belangrijke mate onder anderen de potentie en waarde van uw bedrijf.

Onze Onroerend Goed experts begeleiden u in het keuzeproces en de aankoop, verkoop, huur, verhuur of ontwikkeling van uw bedrijfspand.

Aankoop:

Wij begeleiden bij de juiste strategische en commerciële keuze voor huisvesting en onderhandelen voor u over de juiste voorwaarden.

Verkoop:

Wij onderhandelen voor u over de juiste voorwaarden bij losse verkoop als ook bij verkoop als onderdeel van een bedrijfsovername.

Sale & Lease back:

Om verschillende redenen kan bij u de behoefte ontstaan om uw bedrijfspand te cashen en terug te huren. Wij bepalen met u de juiste samenhang tussen verkoopwaarde en terughuurwaarde van uw bedrijfspand en zoeken de juiste belegger.

Nieuwbouw:

Wij begeleiden u in het verwerven van de juiste locatie en de ontwikkeling van uw pand, of het vermeerderen van de waarde van uw onderneming bij verkoop door het vastleggen en uitonderhandelen van de relocatiemogelijkheden.

Huur/verhuur:

Wij begeleiden en onderhandelen het proces van huur en verhuur of onderhandelen voor u over huuraanpassingen.