Unieke Ideeën

Alles begint met één goed idee. Zo ontstaan bedrijven maar ook producten en diensten. Om een goed idee uit te laten groeien tot een operationeel product, dienst of bedrijf, is een omgeving met voorwaarden nodig. Bij variaties op bestaande vormen van producten, diensten of bedrijven  biedt Marksmen Groep haar diensten aan onder de kop Start-ups.

Maar wat nu te doen als u een nieuw idee heeft dat zo nieuw is dat het in de vorm of uitvoering niet vergelijkbaar is met iets wat al bestaat. Een uniek idee. Uw idee. Maar u bent eigenlijk geen ondernemer of u heeft geen ervaring met development of het creëren van de juiste omgeving rondom een ontwikkeling.

Marksmen Groep heeft een gespecialiseerd zelfstandig bureau, voor de ontwikkeling van unieke ideeën, vanaf de tekentafel tot aan de operationele fase.

Ons bureau, genaamd 3D-Targeteers, ontwikkelt nieuwe producten, diensten en bedrijven, zowel zelfstandig als in samenwerking met particulieren en ondernemers. Als u een nieuw, uniek en potentieel winstgevend idee in de markt wilt zetten, maar u weet niet hoe, omdat de hele ontwikkeling vaak meer vragen opwerpt dan één persoon kan beantwoorden, dan kan 3D-Targeteers u helpen.

Vragen zoals: is het idee toepasbaar, haalbaar, maakbaar, te beschermen, is er markt voor, hoe groot is die markt, wie gaat het maken, wie zijn mijn beste partners, wat zijn de afzetkanalen, hoe ga ik financieren en met wie, wat wordt het bedrijfsplan, wat wordt het bedrijfsmodel, hoe bouw ik de organisatie, wat is de vorm verpakking, hoe pak ik de logistieke operatie aan, reclame, marketing, prijsstelling en nog veel meer specifieke ideegebonden vragen kunnen zij voor u beantwoorden.

3D-Targeteers is ontstaan vanuit de gedachte dat een goed initiatief, in een beschermde omgeving, zo snel als mogelijk en verantwoord is, ontwikkeld moet kunnen worden tot een product, dienst of bedrijf met een eigen marktpositie en marktwaarde. Om dat streven vorm te geven hebben een aantal ondernemers, die al meerjarig met zeer uiteenlopende activiteiten in de markt staan, zich verenigt in 3D-Targeteers. De diversiteit aan kennis, ervaring en netwerken stelt de groep in staat om uw idee, in samenwerking met u, efficiënt te realiseren.

3D-Targeteers werkt met u samen vanuit het principe dat het delen van belangen de groei van uw idee verbeterd en versneld. 3D-Targeteers neemt dus geen ideeën over. Zij koopt het idee niet van u, en zal het idee ook niet uitwerken zonder deelname van u. 3D-Targeteers is nadrukkelijk geen investeerder maar draagt wel zorg voor verkrijging van benodigde middelen en investeert in kwaliteit. Zij bouwt een duurzame samenwerkingsmodel met u vanuit de gedachte dat de bedenker ook de beste doorontwikkelaar is. 3D-Targeteers participeert in de ontwikkeling waarbij u een duidelijk aandeel en een rol hebt in de nieuwe onderneming, mede afhankelijk van uw ambities.

De samenwerking wordt gedegen geformaliseerd zodat u idee, beschermd in een veilige omgeving, met volledige inzet en begeleiding, kan uitgroeien tot een succesvol product dienst of bedrijf.